Футболка(Фисташка)

813

Футболка(кулирка: 100% хлопок) р-р 50-60. Фисташка

Очистить
Артикул: 152 10 02P16-17 Категория:

Детали

ГОСТ

31408-2009

Состав

Р-р

50, 52, 54, 56, 58, 60