Футболка(Бирюза)

693

Футболка(кулирка: 100% хлопок) р-р 50-60. Бирюза

Очистить
Артикул: 152 10 02P-3 Категория:

Детали

ГОСТ

31408-2009

Состав

Р-р

50, 52, 54, 56, 58, 60